Яловичина блочна

Яловичина блочнаПрактично жоден м'ясний магазин не обходиться без яловичини. Яловичина - недороге, корисне і смачне м'ясо, яке воліють багато людей. Використовувати його можна для приготування супів і борщів, печені, фарш з яловичини використовують для котлет, пельменів, тушкована телятина відрізняється не тільки чудовими смаковими якостями, але і є дієтичним м'ясом.

Яловичина блочна прекрасно підходить для роздрібної торгівлі в мережі супермаркетів, м'ясних магазинів.

Для поліпшення якості продукції на багатьох підприємствах використовується жиловка, за допомогою якої від м'яса відокремлюються лімфатичні вузли, хрящі, сухожилля, кровоносні судини. У процесі жиловки яловичину поділяють за висівок або за сортами.

Якісна і недорога яловичина блочна завжди в наявності і за доступними цінами в нашій компанії.

Як правило, м'ясо великої корови поділяють на три сорти: вищий, перший і другий. Поділ це відбувається залежно від кількості сполучної тканини. У яловичині блокової вищого сорту відсутня видима сполучна тканина, в м'ясі першого сорту - 6% сполучної тканини, а в яловичині блокової другого сорту - 20%.

Відруб розрізняється залежно від сфери приготування (супи, печеня, тушкування, стейки) і буває: лопатковий, тазостегновий, спинно-поперековий, шийний і грудо-реберний.

У нас Ви зможете придбати яловичину блочну високої якості. Ми реалізуємо продукцію в замороженому вигляді, яку зручно транспортувати. Невисокі ціни і швидкі терміни постачання роблять співпрацю з нашим підприємством максимально вигідним.

Якщо Вам потрібна яловичина блочна, то звертайтеся до нас.